Charlene En Albert (2)

5 foto’s van Charlène en Albert vóór ze trouwden

Voorafgaand aan hun huwelijk was er natuurlijk een periode vol romantische dates. We nemen je even mee terug naar precies die tijd.

Monaco maakt velen van ons toch wat dromerig. De dwergstaat met zijn bijzondere vorstenhuis – de Grimaldi’s – boeit ons.

Filmster

De 3 kinderen van Rainier hadden als moeder een Amerikaanse filmster, die na haar huwelijk met Rainier ‘prinses Gracia’ van Monaco werd. Het spreekt tot de verbeelding. Het land lijkt altijd opgeruimd en plezierig te zijn. En de fashion choices van met name de vrouwen van Monaco zijn jaloersmakend. Wat wil je ook, met bijna onbeperkte budgetten en modeontwerpers in je eigen vriendenkring?

Daten

De Zuid-Afrikaanse Charlène Wittstock mag zich ook een royal van Monaco noemen. Zij en Albert ontmoetten elkaar tijdens een zwemwedstrijd. En eventjes daarna begonnen ze te daten. We hebben uit die prille periode, toewerkend naar hun verloving, een aantal leuke foto’s voor je. Kijk, geniet en droom gezellig mee!

Wat een jong koppie heeft Charlènehier! En ze lacht haar tanden bloot, iets dat we de afgelopen jaren niet zo heel vaak meer zien.

Charlene En Albert Foto 2

Samen naar een publiek evenement. Charlène heeft haar (toen nog lange!) haar losjes gestyled. En Albert draagt een kek vlinderstrikje.

Charlene En Albert Foto 1

Heel verliefd samen op de tribune bij een sportwedstrijd. Beiden zijn groot fan van sport. Albert is – niet geheel verrassend – ook altijd van de partij bij de F1-races in ‘zijn’ Monaco.

Charlene En Albert Foto 3

Dit plaatje werd kort voor hun bruiloft genomen. Albert geeft zijn bride-to-be een kus. Mooi setje!

Charlene En Albert Foto 5

En een tikkeltje onwennig nog. Het zal ook niet niets zijn geweest, wennen aan de camera’s om je heen en de plostelinge aandacht voor je relatie.

Charlene En Albert Foto 4

Tip van de redactie: kleed je als een royal

Scherm­afbeelding 2023 02 01 Om 21.21.42
BESTEL HIER

Beeld: Instagram @monacoprincelyfamily, PA, zwemza, Pinterest