prinses Rajwa

Zien: hoogzwangere prinses Rajwa straalt op nieuwe foto’s

Twee maanden geleden maakte het Jordaanse hof bekend dat prins Hussein en prinses Rajwa hun eerste kindje verwachten. De hoogzwangere prinses straalt. 

Prins Hussein en prinses Rajwa stapten precies een jaar geleden in het huwelijksbootje. Het was een groot feest dat meerdere dagen duurde. Ook onze Nederlandse koninklijke familie was bij het huwelijk aanwezig. 

Zwangerschapsnieuws

In april bracht het Jordaanse hof het zwangerschapsnieuws naar buiten. “Het Royal Hashemite Court is verheugd aan te kondigen dat Hunne Koninklijke Hoogheden kroonprins Al Hussein bin Abdullah II en prinses Rajwa Al Hussein deze zomer hun eerste kind verwachten. Het Koninklijk Hasjemitisch Hof feliciteert bij deze gelegenheid Hunne Majesteiten koning Abdullah II en koningin Rania Al Abdullah van harte en wenst Hunne Koninklijke Hoogheden Kroonprins Al Hussein en Prinses Rajwa een goede gezondheid en vreugde bij het verwelkomen van hun baby”, klonk het toen. 

Lees ook: Alles over het huwelijk in Amman

Stil rondom het paar 

Na het nieuws over de zwangerschap van prinses Rajwa werd het stil rondom de twee. Tot nu, want eindelijk is er een foto naar buiten gebracht van de hoogzwangere prinses Rajwa. En prachtig dat ze is!

Lees ook: Verdrietig: de vader van prinses Rajwa van Jordanië is overleden

Nieuwe foto’s van hoogzwangere prinses 

Afgelopen weekend was het een jaar geleden dat prins Hussein en prinses Rajwa elkaar het jawoord gaven. Om dit te vieren deelde het Jordaanse hof nieuwe foto’s van de hoogzwangere prinses. Zij is deze zomer uitgerekend van hun eerste kindje. De prinses straalt, dat is een ding wat zeker is. Oordeel zelf maar!

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP/Instagram