×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kwart miljoen kijkers voor Hart van Oranje

  Een kijkje in het dagelijks leven van de Oranje

  Kwart miljoen kijkers voor Hart van Oranje

  Het nieuwe royaltyprogramma Hart van Oranje op SBS6 maakte dinsdagavond een voorzichtige start. Naar de eerste aflevering keken 250.000 mensen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.


  In Hart van Oranje geeft Sandra Schuurhof een kijkje in het dagelijks leven van de Oranjes. Het programma is na Blauw Bloed van de EO het tweede wekelijkse royaltyprogramma op de Nederlandse televisie.

  Achter gesloten deuren

  Schuurhof zoekt onder meer uit wat er allemaal gebeurt achter de gesloten paleisdeuren van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ook is er aandacht voor koningshuizen over de grens. Hart van Oranje is wekelijks op dinsdagavond om 21.30 te zien bij SBS6.

  LEES OOK:

  15 januari 2020 - 11:03