×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Alsof er nooit iets is gebeurd: Britse royals aan het werk

  Het is weer 'business as usual' in het koningshuis

  Alsof er nooit iets is gebeurd: Britse royals aan het werk

  Schoonzussen Anne en Camilla maakten samen een tripje naar Schotland. Ondertussen ging ook prins William weer aan het werk.


  Camilla – in Schotland bekend als de hertogin van Rothesay – deelde een eredoctoraat uit aan niemand minder dan haar schoonzus prinses Anne. Ze werd voorgedragen als erkenning voor haar liefdadigheidswerk. Anne is beschermvrouwe van Save the Children en is betrokken bij tal van andere organisaties. Camilla bekleedt sinds 2013 de ceremoniële functie van universiteitshoofd.

  LEES OOK:

  William aan het werk

  Ook voor William is het weer business as usual. De prins ging voor zijn oma aan de slag in Buckingham Palace. Hier ridderde hij onder anderen brexit-onderhandelaar Olly Robbins, voormalig cricketspeler Andrew Strauss, rapper M.I.A. en componist Anna Meredith. Volgens de Daily Mail trok William een “dapper” gezicht alsof er niets aan de hand was.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily) op

  Bron: ANP. Beeld: Instagram

  15 januari 2020 - 10:14