×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Meghan lijkt gelukkig in Canada

  De hertogin heeft weer een lach op haar gezicht

  Foto’s: Meghan lijkt gelukkig in Canada

  Meghan heeft zich weer in het openbaar laten zien. Dit is voor het eerst sinds zij en prins Harry lieten weten dat ze een stap terug willen doen binnen de Britse koninklijke familie.


  Op de thee in Vancouver

  In het Canadese Vancouver bracht de hertogin van Sussex een bezoek aan Downtown Eastside Women’s Centre. Meghan werd vastgelegd door fotografen toen ze dik ingepakt de kou in stapte. De hertogin bezocht even later het opvangcentrum voor vrouwen. De organisatie postte zelf een foto op Facebook waarop Meghan poseert met een groep van acht vrouwen. “Kijk eens wie wij vandaag op de thee hadden”, staat erbij.

  LEES OOK:

  Waar is Harry?

  De hertogin van Sussex is al een tijdje – samen met zoon Archie – in Canada. Prins Harry zit nog in Engeland waar hij maandag familieberaad had met koningin Elizabeth, vader prins Charles en zijn broer prins William. Die lieten na afloop van het gesprek weten achter het besluit van de Sussexes te staan.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Meghan Markle (@hrhofsussex) op

  Bron: ANP. Beeld: ANP, Instagram

  15 januari 2020 - 09:09