×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Wie gaat de komst van Harry en Meghan betalen?

  Trudeau: nog veel te bespreken over komst van Sussexes

  Wie gaat de komst van Harry en Meghan betalen?

  De Canadese premier Justin Trudeau zegt dat er nog veel te bespreken valt over de beslissing van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan om afwisselend in Canada en in het Verenigd Koninkrijk te gaan wonen.


  Volgens hem roept het plan van de hertog en hertogin van Sussex nog veel vragen op, bijvoorbeeld over wie er straks verantwoordelijk is voor de kosten van de veiligheid van het paar.

  Een van die vragen is of de Canadese belastingbetaler er aan mee gaat betalen. In een interview met Global News zegt Trudeau dat dat besproken moet worden. “Ik denk dat de meeste Canadezen een voorstander zijn van de komst van de royals, maar hoe dat er uit gaat zien en welke kosten daar mee gemoeid zijn is nog onduidelijk”, aldus de premier.

  Volgens Trudeau is de Canadese regering in ieder geval nog niet betrokken bij de vraagstukken. “Er moeten eerst nog veel beslissingen genomen worden voor de koninklijke familie en de Sussexes zelf”, verduidelijkt hij.

  Harry en Meghan maakten vorige week kenbaar dat ze een stap terug willen doen en geen volwaardig lid meer van het koningshuis willen zijn. Koningin Elizabeth liet maandag na familieberaad weten achter hun wens te staan.

  14 januari 2020 - 14:51