Amalia Liefde In Spanje

Heeft prinses Amalia de liefde gevonden in Spanje?

Prinses Amalia is regelmatig in Madrid te vinden. En dat is niet voor niets, zo meldt weekblad Party. Prinses Amalia zou verliefd zijn en daar een vriendje hebben. Lees hier het hele verhaal.

Volgens Spaanse media zou onze kroonprinses Amalia tegenwoordig een liefje hebben in Madrid. Dat is ook de reden dat ze met haar moeder Máxima in al twee keer de Spaanse hoofdstad heeft bezocht om, zoals de Spaanse nieuwssite ’Reportajes’ vermeldt: ”vrienden te ontmoeten en afleiding te zoeken van de problemen die haar in Nederland achtervolgen.”

Amalia op terrasje met Casanova

Amalia En Hondje
Amalia En Hondje

Bovendien, zo schrijft de nieuwsbron, ”heeft Amalia volgens geruchten een speciale vriend in Madrid, waardoor ze regelmatig terugkeert naar de stad.” Of dat de Casanova is met wie ze deze zomer op een terras in Venetië al ijsetend werd gespot, is nog niet bevestigd, maar dat zal vast niet lang meer duren. Want hoezeer Amalia ook haar best doet om haar liefdesleven geheim te houden, ware liefde verraadt zichzelf altijd, want die wil nou eenmaal graag gezien worden!

Prinses Amalia Vriendje Spanje Royaltynl
Prinses Amalia Vriendje

Lees ook: Eloise verklapt ‘ik ben zo verliefd’

Amalia En Willem Alexander
Amalia En Willem Alexander

Tip van de redactie

In Amalia onthult Claudia de Breij een persoonlijk portret, geleid door gesprekken over koningschap, passies en de uitdagingen van sociale media. Met unieke foto’s uit Amalia’s privéarchief. Een bijzondere reis dichtbij de prinses. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST PARTY

BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty