populair op TikTok

Zweedse prins Carl Philip enorm populair op TikTok

De Zweedse prins Carl Philip staat al ruim 44 jaar in de spotlights, maar toch hebben TikTok-gebruikers de prins nu pas ontdekt. 

Carl Philip werd 44 jaar geleden geboren als enige zoon van koning Carl Gustaf en koningin Silvia. Inmiddels is de prins is alweer negen jaar getrouwd met prinses Sofia. Samen hebben ze drie zoons. 

Populair op TikTok

Op TikTok wordt Carl Philip de mooiste royal van de wereld genoemd. De gebruikers van TikTok, voornamelijk jongeren, hebben hem op het sociale medium ontdekt. We kunnen niet anders zeggen dat hij enorm populair is op TikTok. Het aantal views van de hashtag #PrinceCarlPhilip is opgelopen tot maar liefst 110 miljoen en dat is natuurlijk ontzettend veel. 

Lees ook: Kijk mee naar Europa’s knappe prinsen

Populaire video 

Ook heeft een TikTok-gebruiker een video gemaakt met beelden van prins Carl Philip, van foto’s vanaf zijn tienerjaren tot nu. Deze video is de populairste van de prins en is tot nu toe ruim 6 miljoen keer bekeken. De meningen over de prins zijn unaniem.

National Day In Sweden 2019
De knappe prins

Knapste royal

In de reacties komt zijn uiterlijk ter sprake. Zo hebben de kijkers van de video het over de knapste royal van de wereld en wordt hij volgen hun alleen maar ‘heter en heter’. Die complimenten kan de prins in ieder geval in zijn zak steken! Zie hieronder het populairste filmpje over de prins.

@mrlhigh His Royal Highness Prince Carl Philip of Sweden Duke of Värmland #princecarlphilip #swedishroyalfamily #prince #foryou #royal ♬ sonido original – mrlhigh

Lees ook: Gaat prins Harry op TikTok?

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl