Prins 1

Kijk mee naar Europa’s knappe prinsen

Een knappe koning en mooie koningin brengen niet zelden een plaatje van een prins of prinses voort. Vandaag zoomen we in op de mannelijke helft van het kroost: Europa’s knappe prinsen.

Pierre Casiraghi is de zoon van Caroline van Monaco. Geboren uit haar huwelijk met de Italiaanse zakenman Stefano Casiraghi.

Prins 1

We blijven nog even in de familie. Stiefbroer van Pierre is de Duitse prins Christian van Hannover. Zijn vader was ook getrouwd met Caroline van Monaco. Christians moeder is een Zwitserse socialite.

Prins 2

In eigen land wemelt het ook van de knappe koppen. Wat dacht je van de charismatische prins Maurits? De oudste zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven.

Prins 4

De middelste telg van koning Carl Gustaf en koningin Silvia in Zweden is Carl Philip. Hij vierde onlangs zijn 41ste verjaardag.

Prins 5

Prins Nikolai is de zoon van prins Joachim en zijn ex-vrouw Alexandra, van Denemarken. 20 jaar pas en ook al een modellencontract op zak.

Prins 6

Louis Spencer is een neef van de broers William en Harry. Louis’ vader Charles is een broer van de in 1997 overleden prinses Diana.

Prins 7

En deze knappe jongeman in pak is Samuel. 16 jaar en nu al langer dan zijn vader, Bernhard jr.

Prins 8

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @monacoprincelyfamily, @koninklijkhuis, @kungahuset, @prins.nikolai, @louis_spencer94, @bernhardvanoranje