Chris, Madeleine

Waar is prinses Madeleine?

Het grote regeringsjubileumfeest van haar vader en moeder komt eraan, maar prinses Madeleine is niet in Zweden.

Het gedoe rond de verhuizing van prinses Madeleine, haar man Chris O’Neill en hun drie kinderen houdt maar niet op. Eerst zouden ze zo ongeveer nu naar Stockholm verhuizen, naar een luxe appartement in de koninklijke stallen. Dat werd wegens praktische problemen al uitgesteld naar volgend jaar. En nu heeft Madeleine Zweden verlaten, en zit ze weer in Florida.

Vraag

‘Het klopt dat ze Zweden hebben verlaten, maar we zullen niet onthullen wanneer ze naar huis zijn gereisd’, bevestigde voorlichter Margareta Thorgren namens het hof aan het Zweedse tijdschrift Svensk Damtidning.

De vraag is nu, of het vijftal op 15 september in Zweden zal zijn om het regeringsjubileum te vieren. Volgens de koninklijke kalender zullen Christopher O’Neill en zijn jongste dochter ook aanwezig zijn bij het grote banket.

Plannen

Toch houdt het hof zich op de achtergrond. Desgevraagd legde Margareta Thorgren verrassend uit: ‘Er zijn plannen voor, maar zoals ik al zei, de nadruk ligt op plannen.’ De koninklijke familie wil zich dus niet echt laten vastpinnen.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Adelswelt

#Royaltynl