Madeleine

Madeleine en gezin toch niet terug naar Zweden

Alles was in kannen en kruiken, het zou dit jaar gebeuren, tot deze niet helemaal verwachte kink in de kabel kwam.

Het hof heeft laten weten dat Madeleine en haar gezin pas volgend jaar uit de VS terugkeren naar Zweden. De reden is niet zeker, maar laat zich raden: echtgenoot Chris O’Neill wil niet. Al komt het volgens het hof door al het gedoe met verhuizen en zo, waarvoor meer tijd nodig is.

Blok

Het was de bedoeling dat het gezin in een weelderige flat in de Hofstallen in Stockholm zou gaan wonen. Prinses Leonore (9), prins Nicolas (8) en prinses Adrienne (5) zouden vanaf de herfst naar school of de kleuterschool gaan. Maar nu is alles anders.

De vraag die niemand nu kan beantwoorden of van dit uitstel ook afstel komt. Of Chris O’Neill echt niet wil en prinses Madeleine voor het blok heeft gezet.

BZ

De beslissing zal zeker niet goed vallen bij de Zweden, die al jaren kritiek hebben op prinses Madeleine, omdat ze haar en haar kinderen te weinig zien.

Voor Chris O’Neill leek ieder bezoek aan Zweden de uitkomst van lange onderhandelingen, en niet zelden was hij ook gauw weer vertrokken. Het leven van BZ (Bekende Zweed) bevalt hem totaal niet.

De aangekondigde vakantie die Madeleine met de kinderen deze zomer in Zweden doorbrengt schijnt wel door te gaan. Of Chris O’Neill meegaat is afwachten.

eloise
KLIK HIER

Gala/Expressen

#Royaltynl