Madeleine, Chris O'neill

‘Chris O’Neill is een sta in de weg’

De kritiek in Zweden op Chris O’Neill , de man van prinses Maddeleine, laait op wegens zijn houding bij een nautische reddingsoperatie.

Zoals we eerder al meldden, liep een zonnig dagje uit voor de Zweedse royals, waaronder ook Chris O’Neill, uit op tranen en een klein drama.

Koning Carl Gustaf merkte bij het aanmeren dat achter hem een jol in de problemen kwam en kapseisde. De koning aarzelde geen moment en startte een reddingsoperatie, waaraan met name zoon Carl Philip dapper meewerkte. \

Hoed

Zo liep alles goed af en kon zelfs de hoed van prinses Sofia worden gered, die in de consternatie overboord was gegaan en in de haven dreef.

Eind goed, al goed, maar in Zweden is nu een storm van kritiek opgestoken over de houding van Chris O’Neill. De man van prinses Madeliene ligt al niet zo lekker in Zweden. Hij heeft meermalen laten merken dat hij geen zin heeft in de aangekondigde verhuizing van zijn gezin naar Stockholm, waar ze boven de koninklijke stallen gaan wonen. O’Neill heeft niets met de monarchie en vindt het maar wat vervelend dat hij daarmee in verband wordt gebracht.

Hand

Tijdens de nautische reddingsoperatie zou O’Neill geen hand hebben uitgestoken, volgens een ooggetuige: ‘Hij liep vooral in de weg.’

eloise
KLIK HIER

Svensk Dam/Gala

#Royaltynl