Carl Philip, Sofia

Drama voor Zweedse royals

Wat een ontspannen boottochtje van de Zweedse royals moest worden eindigde in tranen, maar liep gelukkig goed af.

Alle Zweedse royals waren aanwezig bij de viering van prinses Victoria’s verjaardag, en vieren nu vakantie op het eiland Öland. Dat is een lange traditie, waar ook een boottocht bij hoort naar Sandvik, in het noorden van Öland. Maar deze vakantie verliep de tocht anders dan gepland.

Steiger

Koning Carl Gustaf bracht als kapitein koningin Silvia, prins Carl Philip, prinses Sofia, prinses Madeleine, Chris O’Neill en zijn kleinkinderen veilig naar Sandvik. Prinses Victoria , prins Daniel, prinses Estelle en prins Oscar waren er om onbekende redenen niet bij.

Carl Gustaf wilde aanleggen bij een hem vertrouwde steiger, maar kreeg te horen dat daar geen plaats voor hem was. Hij werd doorverwezen naar uithoek van de haven. Nog niets aan de hand, maar net toen ze daar waren aangemeerd kapseisde een schip vlak achter hen!

Bootshaak

Koning Carl Gustaf aarzelde geen seconde en schoot het schip te hulp, samen met prins Carl Philip en aangemoedigd door de rest van de familie. Waarop prinses Sofia haar hoed in het water liet vallen!

Prins Carl Philip pakte een boothaak en wist de hoed weer op het droge te krijgen, terwijl de 2-jarige prins Julian in tranen uitbarstte, waarschijnlijk door de spanning.

eloise
KLIK HIER

Gala/Svensk Dam

#Royaltynl