×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth zegt bezoek van Japanse keizer af

  Een andere keer op de thee bij de koningin dan maar

  Queen Elizabeth zegt bezoek van Japanse keizer af

  Het bezoek van de Japanse keizer Naruhito en zijn vrouw Masako stond gepland voor dit voorjaar. In verband met Corona is dit gecanceld, valt te lezen op de website van de Britse royals.


  In de korte toelichting staat dat het staatsbezoek “vanwege de huidige omstandigheden” wordt uitgesteld. Beide partijen gaan op zoek naar een nieuwe datum.

  De Japanse keizer is vorig jaar aangetreden. En zijn bezoek aan Elizabeth, en het Verenigd Koninkrijk, zou zijn allereerste staatsbezoek als keizer worden.

  Het Verenigd Koninkrijk gaat stukje bij beetje meer ‘op slot’. Tot voor kort konden prins George en prinses Charlotte nog naar school, maar zij krijgen inmiddels thuis les. En ook de traditionele wisseling van de wacht bij de Londense paleizen is tijdelijk gestaakt.

  Lees ook:

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  20 maart 2020 - 15:44