×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • George en Charlotte krijgen vanaf vandaag thuis les

  De Thomas Battersea-school gaat online lesgeven

  George en Charlotte krijgen vanaf vandaag thuis les

  De jonge prins en prinses gingen tot nu toe gewoon naar school, maar ook in Engeland sluiten de scholen nu vanwege Corona.


  In een verklaring van de school is nu gemeld dat alle kinderen thuis moeten blijven. En dat zij thuis online lessen kunnen volgen. Zo kunnen de kinderen wel blijven leren, terwijl ze niet naar school toe kunnen komen, zegt de school.

  In Nederland zijn scholen al sinds het begin van deze week dicht. Met man en macht wordt bekeken hoe lessen digitaal kunnen worden aangeboden. Vaak kunnen leerlingen en ouders lespakketjes ophalen of printen. Engeland lijkt nu dus te volgen. Kate en William helpen hun kinderen vast vol enthousiasme met hun sommen, leeswerk en tekeningen.

  Lees ook:

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  19 maart 2020 - 10:17