×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royal update: ook geen wisseling van de wacht meer in Londen

  De paleizen stoppen voorlopig met 'Changing of the Guard'

  Royal update: ook geen wisseling van de wacht meer in Londen

  De stop geldt voor meerdere paleizen en werd gisteren bekendgemaakt.


  Buckingham Palace meldt dat de wisseling van de wacht per direct wordt gestopt. Dit om het advies te volgen om geen grote groepen mensen meer bij elkaar te laten komen. En uitgerekend zo’n traditionele wisseling trekt natuurlijk iedere dag belangstellenden.

  Niet alleen bij Buckingham Palace wisselen de wachten voorlopig niet. Ook St. James’s Palace en Windsor Castle stoppen er tijdelijk mee.

  Op Windsor Castle heeft koningin Elizabeth inmiddels haar intrek genomen. Samen met haar man Philip. Hier is minder personeel in dienst en gehoopt wordt dat daarmee de kans op besmetting met Corona afneemt. Eerder werd al bekend dat ook de jaarlijkse tuinfeesten van Elizabeth niet kunnen doorgaan.

  Lees ook:

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  20 maart 2020 - 15:07