×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 93-jarige queen Elizabeth vanwege Corona naar ander huis

  Ze verruilt Buckingham Palace voor het kleinere Windsor Castle

  93-jarige queen Elizabeth vanwege Corona naar ander huis

  Veel Europese royals nemen maatregelen om zichzelf, hun families en het volk te beschermen tegen verdere verspreiding. Koningin Elizabeth verlaat tijdelijk Buckingham Palace.


  Ze neemt haar intrek in Windsor Castle. Dit ligt net buiten Londen. Alsnog een paleis en met alle denkbare comfort voor de koningin. Maar hier is minder personeel nodig. En daarmee dus minder kans op besmetting voor de inmiddels 93-jarige vorstin.

  Natuurlijk is ook haar leeftijd reden van gepaste zorg. Het is alom bekend dat ouderen en zwakkere mensen vatbaarder zijn voor Corona en er ernstig ziek van kunnen worden.

  Vrijdag al werd bekend dat Elizabeth haar werkagenda zo goed als leeg heeft gemaakt. Onder meer een bezoek aan het graafschap Cheshire en een bezoek aan Camden, vlakbij Londen, gaan niet door.

  Lees ook:

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  16 maart 2020 - 10:38