×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geen bezoekers meer welkom op paleizen Japan

  Alle rondleidingen tot nader bericht gecanceld

  Geen bezoekers meer welkom op paleizen Japan

  Keizer Naruhito doet er alles aan om Corona buiten de deur te houden.


  Prinses Aiko wordt al een tijdje grotendeels thuis gehouden. Kroonprins Akishino blaast alle publieke optredens af. En rond zijn eigen verjaardag in februari werden festiviteiten voor keizer Naruhito al geannuleerd.

  Het is duidelijk dat de Japanse keizerlijke familie alles op alles zet om Corona te weren. Eerder meldden wij al dat ook de vrijwillige schoonmakers die de paleizen iedere dag komen poetsen, tijdelijk niet meer welkom zijn. En nu gaan de 3 paleizen ook op slot voor gewone bezoekers, die bijvoorbeeld een rondleiding zouden krijgen.

  Lees ook:

  In Japan zijn tot nu toe 19 mensen aan de gevolgen van Corona overleden.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  13 maart 2020 - 10:20