Harry Meghan

Zoet: Meghan en Harry kopen uit naam van Archie 100 stuks van dit warme kledingstuk

Het blijkt om een Kerstdonatie te zijn gegaan. Aan de Nieuw-Zeelandse stichting Make Give Live, die spullen breit voor kinderen. Ze deden ’t uit naam van zoontje Archie, dat is toch wel erg mooi.

Je hebt bij ons vast al eens gelezen dat Meghan en Harry voor de zomer hun koepel van stichtingen de nieuwe naam Archewell meegaf, na hun definitieve verhuizing naar Amerika. Een verwijzing naar zoontje Archie, dat is duidelijk. De stichting helpt onder meer kinderen die het moeilijk hebben. Zo deelden Meghan en Harry al eens schoolspullen en kleding uit aan minder bevoorrechte kinderen in Los Angeles.

Dit keer deden ze een donatie met Kerst. Meghan en Harry steunen Make Give Live al langer. Iets waarvoor de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern het stel wilde bedanken. Ze stuurde hen een Kerstkaart met mooie woorden. Daarop besloten Meghan en Harry maar liefst 100 mutsjes te kopen van Make Give Live – de stichting breit allerlei warme dingen voor noodlijdende kinderen. Nog wat extra warmte dus, letterlijk en figuurlijk.

Leden van Make Give Live maken de mutsjes en verdelen deze onder kinderen in heel Nieuw-Zeeland. En hoe efficiënt: met een donatie van 100 mutsen, kunnen er in werkelijkheid 200 gemaakt worden. 200 kindjes met een warm hoofdje dus, voor als het winter wordt in het land.

De stichting is hartstikke trots op en blij met de steun van Harry en Meghan en plaatste een bedankje op de eigen website.

Make Give Live Screenshot Website
Make Give Live Screenshot Website 2

LEES OOK:

Prins Philip blikt vooruit naar 100ste (!) verjaardag

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, makegivelive.co.nz