Verjaardag Archie 1

Pijnlijk: verjaardag prins Archie door Britse koningshuis genegeerd 

Archie, de zoon van Harry en Meghan werk afgelopen week alweer vijf jaar. De verjaardag van de prins werd jammergenoeg door de Britse royals genegeerd. 

Prins Archie Harrison van Sussex kwam op 6 mei 2019 ter wereld in Londen. Archie is het oudste kind van prins Harry en Meghan Markle. Prins Archie is de zesde in lijn voor de Britse troonopvolging. 

Verjaardag Archie niet op social media

Wanneer iemand van de Britse koninklijke familie jarig is, dan feliciteren de royals diegene altijd op social media. Voor het eerst is de verjaardag van prins Archie totaal genegeerd op social media en dit is natuurlijk erg triest. 

Lees ook: Baby Archie begint op Harry te lijken

Prinses Charlotte wel gefeliciteerd 

Op 2 mei was prinses Charlotte, de dochter van William en Kate, jarig en zij werd wel uitgebreid gefeliciteerd op het Instagram-account van het paleis. Bij een prachtige foto van de prinses kon men het volgende lezen: “We wensen prinses Charlotte een heel gelukkige verjaardag.”

The Duke & Duchess Of Sussex Visit South Africa
Prins Harry, Meghan Markle en hun zoon Archie

Moeilijke relatie

Sinds prins Harry en Meghan naar Amerika zijn gegaan, is de relatie tussen Harry en zijn familie nog meer onder druk komen te staan. Zeker toen ze besloten om uit het werkende koningshuis te stappen. De laatste druppel was wellicht dat prins Harry officieel inwoner van de Verenigde Staten is geworden. Niet alleen neemt prins Harry steeds meer afstand van zijn familie, het koningshuis lijkt dat nu ook van hem te doen. 

Lees ook: Verdrietig nieuws voor Meghan, Harry en Archie

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl