Meghan

Update #Meghxit

Iedere dag gebeurt er wel iets in de oorlog tussen Meghan Markle en The Firm. We zetten de laatste ontwikkelingen voor je op een rijtje.

Meghan en Harry zijn in Engeland, waar ze in Manchester een aantal afspraken hebben. Tussendoor vliegen ze kort heen en weer naar een evenement in Duitsland.

Voor Harry’s boek is nog geen verschijningsdatum geprikt, maar er is nieuwe onrust over een boek dat Meghan zelf in de pen zou hebben. Details daarover ontbreken.

Harry heeft een uitnodiging afgeslagen om naar Balmoral te komen, waar Elizabeth en Charles bivakkeren. Zonder reden, maar het zou weer eens gaan om de beveiliging, die volgens Harry niet in orde is. Meghan en Harry hebben eigen bodyguards meegenomen.

Lang werd gespeculeerd of ze de kinderen Archie en Lilibet zouden meenemen. Nee dus.

Meghan en Harry logeren in Frogmore Cottage, op het terrein van Windsor Castle, een steenworp van Adelaide Cottage, het thuis van broer William. Een ontmoeting tussen de broers wordt door alles en iedereen uitgesloten. William zou geen zin hebben in een gesprek voor Harry’s boek verschijnt, omdat hij zijn woorden niet uit hun verband gerukt in druk wil zien.

LEES OOK:

PODCASTGATE: PALEIS SLAAT METEEN TERUG

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Daily Mail/Hello!/Daily Telegraph/The Sun