South Africa Britain Royalty

Podcastgate: Paleis slaat meteen terug

Beweringen Meghan onderuitgehaald door deskundigen en ‘bronnen’.

In de eerste aflevering van haar podcast voor Spotify, vertelde Meghan dat tijdens een reis door Zuid-Afrika brand was uitgebroken in de kamer waar zoon Archie sliep.

Ze was daardoor zo geschrokken dat ze even moest bijkomen, maar leden van de koninklijke staf zouden haar hebben gedwongen naar een volgende afspraak te gaan.

Groot gelijk dus, klonk in het pro-Meghan kamp, dat ze de koninklijke familie vaarwel heeft gezegd.

Alleen zeggen mensen die erbij waren, dat van een brand geen sprake was.  Hotelpersoneel zou alleen een rokende verwarming uit het stopcontact hebben gehaald.

De afspraak was met slachtoffers van de Apartheid, die wilde niemand in de steek laten. Maar in de podcast zei Meghan dat ze gedwongen werd officiële verplichtingen door te laten gaan. Daar herinnert niemand zich iets van – wel dat ze zelf juist verder wilde.

De twijfels worden versterkt, doordat als er echt brand was geweest, dat naar buiten zou zijn gekomen. Maar geen mens kan zich een brand herinneren.

Meghan en prins Harry bezochten de township Nyanga – Zuid-Afrika’s ‘moordhoofdstad’ – kort nadat ze met Archie in Kaapstad waren aangekomen. Ze lieten hun zoon achter bij zijn kindermeisje in de residentie van de Britse Hoge Commissaris.

Later op dezelfde dag had het stel de historische wijk District Six van Kaapstad bezocht, bewoners ontmoet in het Homecoming Centre en gehoord van mensen die tijdens het Apartheidstijdperk onder dwang naar een township waren gezet.

LEES OOK:

BRITS KONINGSHUIS NIET BLIJ MET MEGHANS POLITIEKE AMBITIES

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Daily Mail