Meghan (3)

Thomas Markle: ‘Niks mee te maken’

Meghans vader zou betrokken zijn bij toeristische bustour naar huis dochter en prins Harry. Dit is zijn reactie.

Thomas Markle, Meghans vader, zou nauw betrokken zijn bij een nieuwe bustour langs de huizen van celebs in onder meer Montecito, waar prins Harry en Meghan met hun kinderen wonen, en plekken uit haar jeugd in Los Angeles.

Karl Larsen, die de tour op de markt brengt, zei zelfs dat het hele idee van Thomas Markle afkomstig zou zijn, met als doel wraak op de dochter met wie hij al jaren een moeizame relatie heet.

Ranzig

Klopt niets van, liet Markle senior als reactie optekenen: ‘Ik heb er niks mee te maken.’ Hij noemt het hele project ‘ranzig’ en herkent zich niet in het beeld dat hij goed bevriend zou zijn met Larsen.

Markle’s zoon Tom Jr. voegde eraan toe: ‘Onder geen enkele omstandigheid heeft mijn vader ooit ingestemd – of was hij zich zelfs maar bewust van – met zo’n belachelijk goedkoop en beschamend idee.’

Stress

Hij benadrukte dat Karl Larsen ‘geen toestemming heeft om mijn vaders naam te gebruiken in een advertentiecampagne voor een goedkoop Hollywood tourbusbedrijf. Wat voor iemand doet zoiets?’

Intussen schijnt Meghan volgens vrienden compleet in de stress te schieten bij het vooruitzicht van hele bussen vol mensen die haar zo kostbare privacy komen schenden.

Mail Online

#Royaltynl