(file) Britain Royalty Meghan

Thomas Markle smeekt om vergiffenis en wil kleindochter Lili zien

De vader van Meghan heeft opnieuw de media opgezocht om te praten over zijn dochter Meghan, met wie hij al drie jaar geen contact meer heeft. Hij hoopt nu zijn kleindochter Lili is geboren dat hun relatie kan worden hersteld, zegt hij volgens de Daily Mail in gesprek met het CBS-programma 60 Minutes. Daarin zou hij smeken om vergiffenis.

Thomas Markle geeft in het gesprek met Tom Steinfort, dat zondag wordt uitgezonden, toe dat hij fouten heeft gemaakt, maar stelt hij ook dat hij niet goed begrijpt waarom hij geen contact meer heeft met Meghan en haar man prins Harry. “Ik heb al honderd keer mijn excuses aangeboden”, zegt hij.

De 76-jarige Markle hoopt met het oog op de geboorte van Lili afgelopen week, dat de familie weer bij elkaar kan komen. “Ik zou diep teleurgesteld zijn als ik mijn kleindochter niet mag vasthouden”, aldus Markle, die ook zijn inmiddels tweejarige kleinzoon Archie nooit heeft gezien. Markle raakte na de bruiloft tussen Harry en Meghan in 2018 vervreemd van het koppel vanwege zijn voortdurende contact met de Britse pers.

LEES OOK:

Zo herdenken Charles en Camilla honderdste geboortedag prins Philip

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen