Britain Royalty

Spannende tijden voor Harry

Amerikaanse denktank daagt nu ook de Amerikaanse regering voor de rechter, in zaak tegen prins Harry over visum.

Harry was in zijn autobiografie en in interviews erg open over zijn gebruik van verdovende middelen. Misschien zelfs iets te open.

Want wie drugs – heeft – gebruikt krijgt geen visum voor de Verenigde Staten en dat heeft Harry overduidelijk wel.

Waarheid

De Amerikaanse denktank Heritage Foundation vond dat maar vreemd en wilde graag de douanepapieren inzien. Want of Harry vertelde de waarheid, en dan had hij het land niet in gemogen. Of hij heeft gelogen, en dan moet hij het land uit.

De organisatie wil weten hoe de prins de VS is binnengekomen, aangezien hij in zijn boek heeft bekend cocaïne, cannabis en paddo’s te hebben gebruikt.

Op 6 juni behandelt een federale rechter de zaak in het District of Columbia. De Amerikaanse regering zal ook vertegenwoordigd zijn.

Drugsgebruikers

Amerikaanse ambtenaren kunnen buitenlanders die drugsovertredingen hebben begaan de toegang tot het land ontzeggen, ook al zijn ze nooit gearresteerd en aangeklaagd.

Volgens de Amerikaanse regels kan van vermoedelijke drugsgebruikers die een visum aanvragen worden verlangd dat zij aanvullende vragen over hun medische geschiedenis beantwoorden en ook een medisch onderzoek ondergaan om te bewijzen dat zij niet langer drugs gebruiken voordat zij het land mogen binnenkomen.

Beroemdheden van wie bekend is dat zij drugs hebben gebruikt en die naar Amerika willen komen, zijn in een aantal gevallen uitgenodigd op de Amerikaanse ambassade in Londen voor een drugstest.

Leestip

BESTEL HIER

Mail Online

#Royaltynl