Louis Foto 2

Spannende schooldag voor kleine Louis

Onze favoriete kleine prins.

We kennen hem vooral nog van het jubileumweekend afgelopen jaar. Bekken trekken. Stout doen, zodat mama en zelfs zus Charlotte hem tot de orde moesten roepen. Wat hebben we gelachen.

Maar dat was toen, en inmiddels zit Louis gewoon op de Lambrook School, die zoals te verwachten was de privacy van de prins zeer scherp bewaakt.

Intussen heeft hij er alweer heel wat maanden gedwongen stilzitten op zitten, maar gelukkig organiseert de school ook actievere activiteiten. Een dagje naar buiten, voor wat lessen kunst en toneel, met natuur als verbindend thema.

De school noemt op Instagram uitdrukkelijk als doel het opdoen van nieuwe vriendschappen, en dat zien we de kinderen dan ook doen/

Iemand Louis al gespot?

Bij zo’n dagje in de koude natuur blijft het trouwens niet voor stuiterbal Louis. De 4-jarige kan verder polo, zwemmen, duiken, golfen, netbal of schermen, vogels kijken, sneeuwpoppen bouwen of voedsel afleveren bij de non-profitorganisatie Windsor Foodshare, die hulpbehoevenden ondersteunt.

Wie de mini-koning ter plaatse precies heeft ontmoet en met wie hij bevriend is geraakt, wordt niet bekendgemaakt. De privacy van de minirozen moet worden bewaard. Dit is erg belangrijk voor William en Catherine. Daarom staan er geen foto’s van Louis, Charlotte en George op het social media account van de openbare school.

LEES OOK:

10X LOUIS OP ZIJN STOUTST

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: lambrookschool