Sarah Ferguson hertrouwen

Sarah Ferguson wil toch niet met prins Andrew hertrouwen en dít is waarom

Eerder vertelde Sarah Ferguson nog dat ze graag met prins Andrew wil hertrouwen, maar nu lijkt dit toch niet door te gaan. Maar wat is de reden hiervoor?

Sarah Ferguson en prins Andrew trouwden in 1986. Tien jaar later waren de twee officieel gescheiden. Toch zijn de twee nooit écht uit elkaar gegaan. Ze wonen namelijk nu, 27 jaar na de scheiding, nog steeds samen in de royal lodge. 

Speculaties door Britse kranten

Britse kranten speculeren al maanden dat Sarah Ferguson en prins Andrew gaan hertrouwen. Voor de prins zou het een goede zet zijn, want hij is op dit moment als prins allesbehalve populair. Dit komt door de vele beschuldigingen van afgelopen jaren. Sarah Ferguson, de hertogin van York, is daarentegen tegenwoordig populairder dan ooit. Dus een eventueel huwelijk zou zeker niet verkeerd zijn. 

hertrouwen
Sarah Ferguson en prins Andrew tijdens hun huwelijk in 1986

Niet hertrouwen met Andrew

Volgens Sarah Ferguson hebben de Britse kranten het verkeerd en gaat ze helemaal niet met prins Andrew hertrouwen. Ze vertelt hierover het volgende: “Ik krijg die vraag constant, maar nee… We gaan niet hertrouwen. Nu niet en nooit niet.” Maar waarom wil Sarah dan niet hertrouwen met prins Andrew? Ligt dat aan haar of aan prins Andrew? 

Lees ook: Nu: Prins Andre en Sarah Ferguson staan op het punt van hertrouwen

Waarom niet?

Volgens Sarah Ferguson is de reden simpeler dan ooit: “We willen niet hertrouwen, want we zijn gelukkig zoals we nu zijn.” Daarmee zijn direct alle roddels uit de wereld geholpen. De twee zijn dus nog wél gelukkig samen, maar dan op hun eigen bijzondere manier.

Lees ook: Aha! Hierom zal Sarah Ferguson prins Andrew altijd blijven steunen

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES