Catherine Van Wales

Royalty-expert onthult: “Prinses Catherine van Wales is veel zieker dan gedacht”

Eerder liet het Britse hof al weten dat prinses Catherine binnenkort nog niet aan het werk gaat. Nu blijkt zelfs dat de prinses veel zieker is dan men dacht. 

Prinses Catherine van Wales maakte in maart bekend dat ze kanker heeft en daarvoor preventieve chemokuren zou ondergaan. Sindsdien is het stil rondom de prinses en is zij niet meer in het openbaar gezien. Ze zou daarnaast ook nog eens veel zieker zijn dan verwacht.

Niet aanwezig bij Trooping the Colour

Het wordt steeds duidelijker dat het allesbehalve goed gaat met de vrouw van prins William. Normaal gesproken zou zij als kolonel van de Irish Guards aanwezig moeten zijn bij het belangrijke event Trooping the Colour, dat gehouden werd ter ere van de verjaardag van koning Charles. Kate was echter nergens te bekennen en werd tijdens het evenement vervangen door luitenant-generaal James Bucknall

Lees ook: Prins William geeft weer een update over prinses Kate

Lang uit de roulatie 

Een aantal weken geleden werd bekend dat prinses Kate de komende tijd nog niet in het openbaar gezien zal worden. Pas als de artsen het veilig vinden, zal de prinses weer aan het werk gaan. En dat kan dus nog wel even duren. 

Herstel kate middleton
Prinses Catherine

Veel zieker dan gedacht

Volgens Bertrand Deckers, royalty-expert en tv-presentator, duurt het nog erg lang voordat we Kate weer in het openbaar zullen spotten. Bij BuzzTv vertelde hij over de prinses en zei hij dat ze darm- en eierstokkanker heeft en dat is natuurlijk helemaal geen goed nieuws. 

Lees ook: Update: dít is wanneer prinses Kate weer aan het werk gaat

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES