Kate (3)

‘Prinses Kate is een teleurstelling’

Dat zeggen wij niet, dat zegt voormalig Vogue-redactrice Suzy Menkes. Nu zijn de Kate-fans massaal in oproer.

Volgens Menkes is prinses Kate niet dol op alle juwelen die ze  tot haar beschikking heeft (en dat zijn er nogal wat). Flauwekul, vinden Kate-fans, die  zich op de socials flink roeren.

Suzy Menkes, auteur van het boek The Royal Jewels, beweert dat Kate op geen enkele manier het gevoel heeft dat ze van juwelen houdt. Ze vergelijkt haar met koningin Camilla, die volgens haar nou juist wel plezier heeft in het dragen van juwelen.

Sieraden

‘De prinses van Wales is een beetje een teleurstelling wat sieraden betreft. Ze wekt de indruk dat ze ze alleen draagt als het echt moet. Ik stel me voor dat ze er prachtig uitziet in zo’n jurk en dan een gezicht trekt alsof ze wil zeggen: Moet ik dit dragen? Ik bedoel, het is waarschijnlijk belachelijk, maar ze geeft mij niet het gevoel dat ze de juwelen aanbidt en blij is dat ze die kan dragen. Misschien is ze dat wel, misschien is ze een moeder en wil ze haar tijd niet doorbrengen met deze dingen om haar nek hangen. Maar ze lijkt zeker niet Camilla’s plezier te hebben in het dragen van sieraden.’

Juwelen

In de loop der jaren heeft Kate verschillende oogverblindende juwelen gedragen, waaronder kettingen, oorbellen en tiara’s uit de collecties van wijlen de koningin en haar overleden schoonmoeder prinses Diana, maar ze is ook gezien met juwelen gewoon uit de winkel, zoals Accessorize.

chanel
KLIK HIER

Mirror

#Royalty