Foto Zelf Bewerkt

Nu: Prinses Kate heeft foto zelf bewerkt en biedt excuses aan

Gisteren deelde prinses Kate een foto van haar en haar drie kinderen, speciaal voor moederdag. Het duurde niet lang of er ontstond veel commotie over de foto. 

Op de foto was prinses Kate te zien, samen met haar drie kinderen. In de Instagram-post bedankte ze het volk. “Bedankt voor jullie vriendelijke wensen en voortdurende steun in de afgelopen twee maanden.” De familie wilde hiermee de wereld geruststellen, maar helaas werkte dat averechts. Persbureaus Reuters, AP en AFP zagen al snel meerdere fouten in de foto en trokken het beeld terug.

Meerdere fouten

Zo zouden er diverse dingen niet kloppen aan de foto. Zo is er te zien dat de mouwen van twee kinderen, die niet naast elkaar zitten, wel door elkaar lopen. Ook zou de hand van Charlotte gekopieerd zijn uit een andere foto. Dit schrijft de Daily Mail in hun artikel. Verder is er ook iets mis met de rits van prinses Kate haar jas. En bij de jongste zoon, Louis, is er iets mis met zijn vingers. Dit zou korter zijn dan normaal. 

Lees ook: De eerste foto sinds operatie van prinses Kate is mogelijk gemanipuleerd

Zelf bewerkt 

Prinses Catherine geeft aan dat ze zelf de foto heeft bewerkt en laat dit op het sociale medium X (voorheen Twitter) weten. “Ik wil mijn excuses aanbieden voor de verwarring die de familiefoto die we gisteren gedeeld hebben, veroorzaakt heeft.”

Experimenteren met bewerken

“Zoals zoveel amateurfotografen doen, experimenteer ik soms met het bewerken”, zegt prinses Kate. Met haar berichtje wil ze direct alle twijfels uit de wereld helpen. 

Lees ook: Kate laat zich van haar liefdadigste kant zien

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl