jas QUEEN ELIZABETH

Zien: Prinses Anne draagt jas van moeder Queen Elizabeth 

In deze onrustige tijden voor de Britse koninklijke familie, neemt prinses Anne veel taken op zich. Tijdens een werkbezoek afgelopen week, was ze in een wel heel bijzondere jas te zien. 

Prinses Anne werkt altijd hard en gaat naar veel afspraken. Ze heeft in 2023 zelfs de meeste officiële handelingen verricht als Britse royal. Sinds de operatie en ziekte van koning Charles en de operatie van prinses Kate, werkt prinses Anne nóg harder dan daarvoor. Op deze manier probeert ze haar familie te ondersteunen

Jas met een boodschap

Tijdens een van de afspraken afgelopen week, had prinses Anne wel een heel bijzondere jas aan. Namelijk eentje van haar moeder, de in september 2022 overleden Queen Elizabeth. Zij had deze opvallende paarse jas aan tijdens een bezoek aan Schotland in juli 2006. We kunnen niet anders concluderen dan dat het prinses Anne net zo prachtig staat als dat het haar moeder stond.

Lees ook: Letizia haalt wit jasje van Leonor uit de kast

Queen Elizabeth Ii Boards The Hebridean Princess
Queen Elizabeth in haar prachtige paarse jas

Prinses Anne op werkbezoek 

Prinses Anne ging afgelopen week op werkbezoek naar kleding- en textielfabrikant G.H.Hurt & Son. Als je op bezoek gaat naar een kleding- en textielfabrikant, dan kun je natuurlijk niet in zomaar een outfit aankomen. Ze koos voor deze speciale gelegenheid voor de paarse jas van haar moeder Elizabeth. 

Lees ook: Throwback: 6x Mathilde en haar kekke jasjes

Eerste keer in een outfit van Elizabeth gespot

Prinses Anne wordt vaker in een dezelfde outfit gespot, volgens de Britse pers heeft ze zelfs een aantal lievelingsoutfits. Dit is echter de eerste keer dat de prinses in een kledingstuk van haar moeder is gespot. Het is natuurlijk een prachtig gezicht en eerbetoon. 

Lees ook: 5x royals in mooie mantels

Tip van de redactie

Met onthulde privédocumenten biedt Elizabeth II een unieke inkijk in het leven van de langst regerende vorstin. Sally Bedell Smith ontrafelt haar balans tussen traditie, moderniteit en familie. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl