Sophie Mantel Screenshot Instagram

5x royals in mooie mantels

Het wil nog niet helemaal vlotten met het lenteweer en dus grijpen veel mensen nog naar een iets warmere jas. Wij zoomen vandaag voor je in op deze mooie royal ladies in al even mooie mantels.

Wij spotten maar wat graag wat de royals zoal dragen. Vaker wel dan niet vliegt een jurkje dat Kate draagt of de laarzen die Máxima droeg over de toonbank, nadat ze erin gezien zijn. Het is naast een stukje inspiratie voor ons allen, vooral leuk om te zien hoe royals een eigen stijl hebben, zich proberen te onderscheiden.

Het lijkt er niet helemaal het juiste seizoen voor, maar omdat het buiten vaak nog te fris is om met-zonder-jas te lopen, brengen we je vandaag 5 mooie mantels. Van Sophie in fris Engeland tot Rania in iets warmer Jordanië.

Sophie, getrouwd met Elizabeths jongste zoon Edward, straalt altijd. Ook als het nog iets frisser is dan ze had gewild.

Sophie Mantel Screenshot Instagram

Van Mathilde weet je inmiddels ook dat zij een echte ‘modekoningin’ is. Hier bracht ze – met een hele gave gele jas om haar schouders – nota bene zelfs een bezoek aan een bedrijf in de modewereld.

Mathilde Mantel Screenshot Instagram

Marie – getrouw met Joachim van Denemarken – is nog zo’n prinses die er altijd piekfijn uitziet. Wij vinden deze mantel een echte klassieker. De kleur past bijna overal bij!

Marie Mantel Screenshot Instagram

Had jij onze eigen Máxima ook al in deze pied-de-poule-print gespot, afgelopen winter? Ze droeg de mantel zelfs tijdens de fotoshoot voor haar nieuwe verjaardagsfoto’s. Een plaatje!

Máxima Nieuw 2

Rania pakt het zoet aan, met deze lichtroze jas. Ze draagt ook graag naaldhakken en torent dus nogal eens boven haar echtgenoot, Abdullah, uit.

Rania Lengte Screenshot Instagram

LEES OOK:

3 ‘burgermeisjes’ die met een royal trouwden

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @theroyalfamily, @belgianroyalpalace, @detdanskekongehus, @koninklijkhuis, @queenrania