Harry (2)

Met wie hoopte Harry te trouwen vóór Meghan?

De hertog van Sussex had zeven jaar lang een relatie met Chelsy Davy voordat ze in 2011 uit elkaar gingen.

Prins Harry (38) had gehoopt op jonge leeftijd te trouwen. Zo schrijft hij in zijn boek ‘Spare’.

Romantische vakantie

In het boek praat Harry over zijn relaties, voordat hij in 2016 zijn vrouw Meghan Markle ontmoett, inclusief zijn langdurige vriendin Chelsy Davy. Het voormalige stel had zeven jaar een relatie voordat ze er een eind aan maakten. De bruek kwam vlak nadat ze nog een laatste romantische vakantie samen hadden. Harry en Chelsy reisden toen naar Botswana – een locatie die dicht bij het hart van de prins lag – kort voordat hij naar Afghanistan vertrok.

Knipperlichtrelatie

“We hadden dezelfde oude problemen, er was niets opgelost. Ook wilde Chels reizen, plezier hebben, jong zijn, maar ik was opnieuw op weg naar oorlog. Ik zou binnenkort vertrekken. Als we bij elkaar zouden blijven, zouden we het geluk hebben elkaar een handvol keer te zien gedurende de komende twee jaar, en dat was geen soort relatie”, schrijft de prins verwijzend naar hun knipperlichtrelatie.

Levensstijl

Harry sprak ook openhartig over hoe Chelsy niet voldeed aan de verwachtingen van de koninklijke familie – iets dat hem in eerste instantie tot haar aantrok. “Ze was niet meteen bezig om zich voor te bereiden op een kroon.” Maar Harry realiseerde zich dat door de verschillen in hun levensstijl hij niet wilde dat zij zou moeten veranderen wie ze was als ze bij de koninklijke familie zou horen.

Meghan

Vijf jaar later werd hij gekoppeld aan Meghan voor een blind date. Ze werden snel verliefd. Sterker nog, hun derde afspraak vond plaats in Botswana, waar ze elkaar ‘leerden kennen voordat de rest van de wereld – en de media – zich erbij voegden,’ gaven ze toe in hun Netflix-docuserie Harry & Meghan.

#Royaltynl

Leestip

BESTEL HIER