Harry (2)

Prins Harry: verrassingsoptreden zonder Meghan!

Prins Harry verraste bezoekers van een bioscoop in het Amerikaanse San Diego. Maar waarom was Meghan er niet bij?

San Diego ligt in Californië, de staat waarin prins Harry en Meghan met hun twee kinderen wonen. Dat maakt het wel vreemd dat zij er niet bij was.

Bios

Prins Harry presenteerde in de bioscoop de première van zijn nieuwe Netflix-serie Heart of Invictus. Volgens de synopsis volgt de documentaireserie ‘zes mensen die deelnemen aan de Invictus Games van 2022, een wereldwijd evenement dat is opgericht door prins Harry en dat gewonde militairen helpt genezen door sport’.

Op haar Instagram-account,  bonnie_pham, plaatste één van de toeschouwers in de bioscoop een video waarop de hertog van Sussex te zien is, en een selfie met de prins.

Klippen

Toeschouwers merkten al snel op dat de prins alleen naar deze première kwam. Deze afwezigheid versterkt de geruchten dat het huwelijk op de klippen loopt. Op 20 juli vertelde Lady Di’s voormalige butler Paul Burrell aan Sky News dat de zoon van koning Charles III zich steeds meer geïsoleerd voelde in de Verenigde Staten. Hij voegde eraan toe dat hij ‘alleen zou blijven voor zijn twee kinderen Archie en Lilibet’.

Fffffffff
Harry
eloise
KLIK HIER

Gala/Getty Images

#Royaltynl