prins George

Prins George lijkt als twee druppels water op de broer van Diana Spencer

De jonge prins George lijkt als twee druppels water op de broer van zijn oma, Charles Spencer. Dat is goed te zien als je de foto’s naast elkaar legt.

Hoewel de jonge prinses Charlotte regelmatig vergeleken wordt met haar oma, Diana Spencer, zijn wij toch eerder grote gelijkenissen tussen haar broer prins George en de broer van Diana.

Regelmatig duiken er foto’s op van Charlotte en haar grootmoeder, Diana Spencer, waarin je kunt zien hoe veel Spencer-trekken de Engelse prinses heeft. Maar als je naar de foto’s kijkt van prins George en zijn oom, Charles Spencer, dan zie je nog veel beter hoe sterk de Spencer familie nog aanwezig is.

Prins William en George

Voor prins William moet het fijn zijn om te zien dat de genen van zijn overleden moeder zijn doorgegeven in zijn kinderen. Niet alleen Charlotte heeft de trekken van haar moeder, ook zijn zoon George. Op wie de kleine Louis lijkt, is nog lastig te zeggen. Die lijkt vooral heel erg op zichzelf.

The British Royal Family Attend The Christmas Morning Service
The British Royal Family Attend The Christmas Morning Service
The Duke And Duchess Of Cambridge Attend The Icap Charity Day
Charles Spencer
Wedding Of Viscount Althorp & Victoria Lockwood
De jonge Charles Spencer
Viscount Althorp & Victoria Lockwood
Charles & Victoria Lockwood
Lady Diana Spencer
Lady Diana Spencer

Diana Spencer

Hoewel Charles en Diana Spencer als broer en zus veel op elkaar lijken, is het toch vooral de blik van Charles die je terugziet in George. Al is de lieve en beroemde oogopslag van Diana Spencer ook goed te zien bij de jonge kroonprins.

Lees ook: Hoe Diana Spencer na haar dood een influencer werd

Tip van de redactie

Droom je ervan om net zo fit en energiek te zijn als sommige royals ? Begin vandaag nog met een Fitbit Charge 6. Met geavanceerde tracking voor elke activiteit, helpt het je koninklijke fitnessdoelen te bereiken. Voor meer info klik op onderstaande button.

Fitbit charge 6

Fitbit charge 6

Activity Tracker

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES