sportlegende

Prins George kreeg in het geheim tennisles van déze sportlegende 

De Britse prins George is dol op sport en dan vooral op tennis. Hij heeft daarom in het geheim tennisles gekregen van een heuse sportlegende. 

De Britse royals zijn sportief. Niet alleen prins William houdt van sport, ook zijn broertje prins Harry. Deze sportieve genen zijn ook overgeslagen naar de jongste Britse royals, want ook prins George heeft het te pakken. Hij is een groot fan van tennis. 

Groot fan van tennis

Inmiddels is het al een tijdje bekend dat de oudste zoon van prins William en prinses Catherine van tennis houdt. Sinds hij vijf jaar oud is heeft hij al tennisles. Ook wordt hij geregeld gespot tijdens het Wimbledon tennistoernooi. Het blijkt dat ook zijn moeder Kate een aardig balletje kan slaan. 

Tennisles van sportlegende

The Daily Mail schreef dat prins George onlangs tennisles heeft gekregen van een sportlegende, ook wel een van de beste van de tennisgeschiedenis. Het gaat om niemand minder dan de Zwitser Roger Federer. Hij won in zijn carrière maar liefst 103 enkelspeltitels en 8 dubbelspeltitels. 

Celebrities Attend Wimbledon
Celebrities Attend Wimbledon

Roger Federer

De sportlegende onthulde aan The Daily Mail dat hij onlangs op bezoek is geweest bij de Britse royals en dat hij daar tennisles heeft gegeven aan prins George. Dit vertelde hij toen aan hem werd gevraagd hoe hij het vond dat prins George hem bewonderde. Hij vertelde dat hij een voordeel heeft: “Ik denk dat ik een klein voordeel heb dat ik eigenlijk wat tijd heb doorgebracht, weet je, met hem. Ik ben de enige speler die hij ooit heeft ontmoet. Dan heb je een kleine voorsprong in wie je favoriete speler is.”

Lees ook: Federer tennist op Wimbledon tegen Kate

Groot talent 

Volgend Roger Federer is prins George een lieve jongen en daarnaast een groot talent. Hij kan op zijn jonge leeftijd namelijk al een aardig balletje slaan. Wie weet zien we de prins in de toekomst ook nog eens terug op het Wimbledon toernooi, maar dan als deelnemer! 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES