Harry

Personeel: ‘Prins Harry presteert niets’

Het personeel van een bedrijf dat prins Harry een jaarsalaris betaalt van 7 cijfers wil van hem af. De reden ligt voor de hand.

Prins Harry trad twee jaar geleden in dienst van het Californische bedrijf Better Up als Chief Impact Officer. Nu het bedrijf in problemen is gekomen, en honderd man personeel eruit moet, vraagt de rest zich af waar de prins zijn vorstelijke salaris eigenlijk mee verdient.

Prins

Al bij zijn aantreden wist niemand wat een Chief Impact Officer eigenlijk doet, maar het bedrijf was allang blij dat het een echte prins in huis had gehaald. Die blijdschap is inmiddels verdwenen, in ieder geval bij de medewerkers.

Volgens de Amerikaanse website The Daily Beast is de hertog nu een ‘doelwit’ geworden voor boze medewerkers van BetterUp.

Cool

Een voormalige werknemer zei dat hij Harry’s komst aanvankelijk ‘cool’ vond. Maar hij voegde eraan toe dat het personeel hem al snel vervelend begon te vinden, en dat velen bang waren dat zijn voortdurende drama’s gevolgen zouden kunnen hebben voor de reputatie van het bedrijf.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Daily Mail

#Royaltynl