Meghan (3)

Dit betaalden Harry en Meghan voor filmrechten

Opvallend: Meghan en Harry gaan een speelfilm maken, en betaalden alleen al voor de filmrechten een enorm bedrag.

Maar als je hoort waar het boek over gaat dat ze willen verfilmen, snap je meteen waarom Harry drie miljoen over had voor de rechten van het boek!

De roman Meet me at the lake van Carley Fortune gaat over een jongeman, waarvan een ouder is omgekomen bij een verkeersongeluk, waarna hij zijn toevlucht onder meer zoekt in drank en drugs, tot hij als dertiger de ongeveer even oude vrouw van zijn dromen ontmoet.

Fictie

Klinkt bekend? En toch is dit de eerste keer dat Meghan en Harry aan fictie doen. Een  verzonnen verhaal. Waarin ze zelf niet in beeld komen.

Experts zijn het erover eens, dat dit na het Spotify-drama en de moeizame onderhandelingen met Netflix voor Harry en Meghan een poging is om zich als zelfstandige producenten naar binnen te werken in Hollywood.

Staking

In de Verenigde Staten zijn ze het voortdurend afgeven op de Firm zo langzamerhand beu, dus het lag voor de hand dat voor een andere insteek zou worden gekozen.

De verfilming zal nog wel wat obstakels moeten overwinnen. Op dit moment ligt al het werk in Hollywood door een staking stil. Maar als het filmparadijs weer op gang komt, zullen Harry en Meghan nog wel het wantrouwen van grote namen moeten overwinnen, en de vrees die velen koesteren voor reputatieschade als ze met de Suxssexen in verband worden gebracht.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Mail Online

#Royaltynl