Meghan (2)

Meghans comeback op Instagram?

Meghan Markle houdt iedereen in spanning over een terugkeer op sociale media. en wat ze verder allemaal nog in petto heeft.

Meghan en Harry zijn dol op spelletjes en het kietelen van onze verwachtingen. Meghan zou weer in de sitcom Suits gaan spelen. Meghan en Harry zouden uit elkaar gaan – en zijn ineens weer overal samen. Meghan zou net als Harry een boek schrijven, alleen staat daarvan nog geen letter op papier (of wel, niemand die het weet). Meghan wil president van de VS worden. Maar de verkiezingen zijn volgend jaar en de campagnes zijn al zonder haar begonnen.

Instagram

Nadat Meghan en Harry uit het niets ineens Amerikaanse jongeren gingen bellen lieten ze zich uitgebreid zien tijdens een etentje voor haar 42e verjaardag. Dat zou dan allemaal weer duiden op een comeback, om te beginnen op Instagram.

Dat vertellen ‘bronnen’ aan de Amerikaanse roddelsite Page Six tenminste. Meghan heeft sinds een jaar een pagina op Instagram, die heet ‘Meghan’, maar daar heeft ze nog nooit iets op gepost. En dan gebeurt er iets vreemds, want langzaam maar zeker krijgt ze meer volgens. Het zijn er nu tegen de 3.000.

Cartier

Zeker is wel dat Meghan heeft getekend bij het machtige Hollywood-agentschap WME, dus dat ze iets in de zin heeft mag duidelijk zijn. De vraag is alleen wat. Wil ze ambassadeur worden van Cartier? Vast wel, maar die zullen niet echt durven, gezien hun belangen bij de Firm. We houden eerst maar eens dat Insta-account in de gaten.

Over Harry heeft intussen niemand het meer.

eloise
KLIK HIER

Page6

#Royaltynl