meghan

Opsteker voor Meghan

De veelgeplaagde Meghan heeft in de Verenigde Staten een belangrijke juridische overwinning geboekt.

Haar halfzus Samantha beschuldigde Meghan van het verspreiden van ‘aantoonbaar valse en kwaadaardige leugens’ aan een ‘wereldwijd publiek’. Dat zou ze hebben gedaan in het interview met Oprah in 2021.

Smaad dus, in juridische termen.

Maar een Amerikaanse rechtbank heeft de aanklacht afgewezen. Een domper voor Samantha, een opsteker voor Meghan.

Verworpen

Volgens persbureau PA, dat toegang heeft gehad tot de rechtbankpapieren, heeft een rechter in Florida de rechtszaak verworpen, met de opmerking dat Meghan ‘een mening gaf over haar jeugd en haar relatie met haar halfbroer en zus’ en dat een pure mening ‘niet kan worden bewezen’.

‘De rechtbank is dus van mening dat de verklaring van verweerster niet objectief verifieerbaar of empirisch te bewijzen is…. eiseres kan verweersters mening over haar eigen jeugd niet aannemelijk weerleggen.’

Privacyclaim

Harry verscheen intussen opnieuw in de Londense High Court, voor de laatste dag van een vierdaagse hoorzitting in zijn nieuwste juridische strijd.

Hij is een van een aantal vooraanstaande personen die privacyclaims indienen tegen ANL, de uitgever van de Daily Mail, vanwege beschuldigingen dat deze illegale of onwettige informatie heeft verzameld of laten verzamelen.

Tekst Royaltynl, beeld GettyImages

Leestip

BESTEL HIER

Hello! Magazine

#Royaltynl