Botswana Britain Royalty

Op deze datum verschijnt boek Harry

Ondanks pogingen tot verder uitstel – en misschien zelfs afstel.

Het boek zou eerst op de meest logische datum verschijnen, aan het begin van het cadeauseizoen. Toen overleed de koningin en werd de publicatie gekoppeld aan het nieuwe seizoen van The Crown.

Volgens ingewijden in de uitgeverswereld zal het boek nu verschijnen op 10 januari, in een periode waarin normaal gesproken zeer weinig nieuwe boeken uitkomen.

Intussen is Harry nog steeds bezig met pogingen om de inhoud af te zwakken, in een worstelpartij met uitgever Penguin Random House, de grootste ter wereld.

Die keerde een eerdere versie al af, omdat er te weinig juice in stond.

De inhoud van Harry’s boek wordt waarschijnlijk topgeheim gehouden en paleismedewerkers hebben onthuld dat geen enkel lid van de koninklijke familie de kans heeft gekregen het boek in te zien voordat het openbaar wordt. Toen de uitgeversovereenkomst in juli 2021 werd aangekondigd, werd alleen de koningin vooraf gewaarschuwd.

De Sussexen hebben een voorschot gekregen van 20 miljoen dollar (iets minder in euro’s) hebben gekregen voor het boek, als onderdeel van een deal met drie titels ter waarde van 36,8 miljoen pond (ruim 42 miljoen euro).

LEES OOK:

HARRY IN PANIEK

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Mail Online