Harry in paniek

Bang dat hij te ver is gegaan.

Zijn boek is klaar en naar de drukker, en ineens breekt Harry het zweet uit, bang dat het nog erger ruzie wordt met The Firm.

Eerder deze maand deden geruchten de ronde dat de publicatie van Harry’s memoires zou worden uitgesteld, nadat de titel niet voorkwam op een lijst van boeken van uitgever Penguin Random House voor de herfst.

Dat zou volgens een insider komen doordat Harry bang is ‘de trekker over te halen’.

‘Harry worstelt met de druk en verandert steeds van gedachten over wat hij in het boek wil zetten. Elke passage wordt keer op keer herzien. Harry herinnert zich steeds nieuwe dingen die hij wil opnemen, en raakt dan plotseling in paniek over het afzwakken van bepaalde anekdotes.’

De autobiografie, die wordt geschreven door Pulitzer Prize winnaar JR Moehringer, is in de maak sinds 2020. Harry ontving een voorschot van 20 miljoen dollar van uitgeverij Penguin Random House.

‘Meghan dringt er bij hem op aan om de waarheid te vertellen en niet te verbergen wat er echt is gebeurd’, zegt de bron. ‘Maar hij maakt zich zorgen dat het zal leiden tot een nieuwe oorlog met de royals – een oorlog waar hij nooit meer van terug zal kunnen komen.’

LEES OOK:

HARRY’S PLAN VOOR ‘EERLIJK’ BOEK OVER ZIJN LEVEN: DE EERSTE REACTIES

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Daily Express