Britain Royalty

Ook Kate dealt weleens met dit typische peutergedrag

Natuurlijk hebben royals met opgroeiende kinderen te maken met dezelfde fases als iedere andere ouder. Zo geldt voor Kate dat ze maar wát bekend is met dit typische peutergedrag. Ze uitte dit in een vragengesprek op Instagram.

De echtgenote van prins William hield via Instagram een vragensessie. Fans, geïnteresseerden en mede-ouders mochten van alles en nog wat vragen over opvoeding en jeugd in het algemeen. Ze deed dit nadat de door haar gelanceerde nationale enquête ‘5 Big Questions’ was gesloten. Op die enquête waren maar liefst ruim 500.000 inzendingen binnengekomen.

Kate is de beroerdste niet en deelt zo nu en dan mooie verhalen en waardevolle informatie over haar eigen ouderschap. Toch was de aanleiding voor deze online ask-me-anything niet direct haar eigen moederschap, licht ze desgevraagd toe. Kate heeft een veel bredere interesse in de jeugd en gezondheid van Britse kinderen. “Ik denk dat mensen ervan uitgaan dat ik geïnteresseerd ben in de vroege jaren omdat ik een ouder ben, maar het is veel meer dan dat”, zegt ze. Kate zou graag alle kinderen ‘gelukkig en gezond’ zien.

Ze deelt ook dat ze thuis zelf weleens te kampen heeft met de driftbuien van haar kinderen, in het bijzonder peuter Louis. Iemand vroeg haar wat ze als ouder kan doen in het geval van zo’n driftbui. Waarop Kate reageerde met ‘Nou, dat is een inderdaad een lastige! Ik zou dat ook weleens aan een expert willen vragen!’

Kate en haar gezin met bioloog en documentairemaker David Attenborough. De beroemde natuurbeschermer nam voor de kinderen ook een bijzonder cadeautje mee.

Britain Royalty Sir David Attenborough

LEES OOK:

Met wie gaat de queen Kerst vieren?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @kensingtonroyal, @theroyalfamily