Giovanna Fletcher blikt terug op haar interview met Kate

Giovanna maakt een goed-beluisterde podcast genaamd Happy Mum, Happy Baby. En een paar maanden terug had ze de eer ook hertogin Kate te mogen interviewen over haar rol als moeder.

Het moederschap

Giovanna vertelt aan een Brits tijdschrift dat ze met veel plezier terugkijkt op het openhartige interview. Ze vond het een enorme eer dat Kate zo open sprak over hoe zij het moederschap ervaart. Kates eigen jeugd kwam aan bod, en ook de bevallingen van George, Charlotte en Louis werden uitgebreid besproken. Kate vertelde verder over schuldgevoelens op de momenten dat ze aan het werk – en dus niet bij haar kinderen – is.

Lees ook:

Podcast voor iedereen

Giovanna vult dat nu aan met de conclusie dat veel moeders kampen met schuld- en twijfelgevoelens, maar dat erover praten enorm helpt om je minder alleen en meer gesteund te voelen. Ze omschrijft het interview met Kate als “een surrealistische ervaring”. En besluit: “ik ben vereerd dat ze besloot om mijn podcast te kiezen voor haar allereerste persoonlijke gesprek over het moederschap. Iedere moeder, vader of verzorger kan ernaar luisteren en zichzelf erin herkennen.”

Giovanna heeft 1,3 miljoen volgers op Instagram. Een leuk fragment uit de bewuste podcast kun je hieronder beluisteren door op de play-button te klikken.

https://www.instagram.com/p/B8s8ewhjuQ5/

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: Instagram @kensingtonroyal, @mrsgifletcher