×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate zijn alweer 9 jaar getrouwd!

  Ze hielden een bescheiden feestje thuis

  William en Kate zijn alweer 9 jaar getrouwd!

  William en Kate vieren hun huwelijksdag dit jaar gewoon thuis. Vandaag is het precies negen jaar geleden dat ze trouwden. Via Instagram deelden ze een trouwfoto met de tekst: "Negen jaar geleden vandaag. Dank voor alle lieve wensen ter ere van de huwelijksdag van de hertog en hertogin van Cambridge."


   

  Het koppel leerde elkaar kennen in 2001, tijdens hun studie aan de universiteit van het Schotse St. Andrews. Bij hun ontmoeting had Kate nog een relatie, maar twee jaar later kwam daar een einde aan en sloeg de vonk over tussen haar en William. Hij vroeg haar ten huwelijk tijdens hun vakantie in Kenia in oktober 2010. Inmiddels hebben de 37-jarige William en de 38-jarige Kate drie kinderen: de 6-jarige George, 4-jarige, Charlotte en de 2 jaar oude Louis.

  Lees ook:

  Camilla, de vrouw van prins Charles, blijkt sinds anderhalf jaar in het geheim balletlessen te volgen. Ze bekende aan Royal Central dat ze dit een keer per week samen doet met wat vrienden.

  Camilla in het geheim op balletles

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Foto: ANP.

  29 april 2020 - 13:52