Kate, William (3)

Onthuld: Kate’s geheime uitjes

Kate, de prinses van Wales, gaat er regelmatig in het geheim op uit – zonder prins William! Dit is de reden.

Prinses Kate maakt de geheime ochtenduitstapjes zonder prins William om ‘het innerlijke leven te voeden’. Volgens een nieuws boek maakt Kate Middleton ’s ochtends vroeg vaak solo-uitstapjes naar galerieën en musea, om haar passie voor kunst uit te leven voordat de mensenmassa opduikt.

Of het nu gaat om een officiële verloving of een bezoek aan de supermarkt, Kate trekt de aandacht en slaagt er zelden in haar dagelijkse bezigheden onopgemerkt te laten.

Trucje

Maar volgens een nieuw boek over de koninklijke familie heeft de drukke driejarige moeder een trucje waarmee ze plaatsen kan bezoeken zonder de aandacht te trekken.

Er wordt beweerd dat ze om 8 uur ’s ochtends in het geheim een bezoek brengt aan een aantal van de beste en bekendste musea en kunstgalerieën van Londen. om haar liefde voor kunst te kunnen uitleven.

Gespot

Haar geheime uitstapjes worden onthuld in het boek The Palace Papers van Tina Brown. Zij zegt dat Kate een keer werd gespot bij een David Hockney-tentoonstelling in de Royal Academy, door een verbaasd lid van het publiek. Naar verluidt zei ze tegen hem:

‘Ik mis mijn kunst. Het is wat ik doe om mijn fix te krijgen.’

chanel
KLIK HIER

Mirror

#Royaltynl