Ontwerp Zonder Titel (76)

O wow! Babyfoto van Kate

‘Gezichten zijn het beste speelgoed voor een baby.’

Kate zette een schattige babyfoto van zichzelf met haar vader online. Echt een geweldige foto, één en al vreugde, het spat er vanaf. Maar daar gaat het nu even niet om

Eerder dit jaar lanceerde Kate de campagne #ShapingUs, die ons bewust moet maken van de vitale rol die onze beginjaren spelen in het vormgeven van de rest van ons leven.

Oproep

Kate wordt in die gedachte ondersteund door een grote en gevarieerde groep wetenschappers en experts. Daarmee verkondigt ze haar boodschap in het hele land. Ditmaal had ze ook een duidelijke oproep:

‘Dit weekend willen we graag dat jullie allemaal tijd doorbrengen met vrienden, families, collega’s en gemeenschappen om te praten over jullie vroege kindertijd en hoe ze jullie leven hebben gevormd.

Ik hoop dat je ook wilt overwegen om met mij een foto van jezelf te delen voor je vijfde verjaardag om te helpen met die gesprekken en om ook wat glimlachen en herinneringen te delen.’

Vliegende start

Sindsdien hebben heel wat Britten via de socials foto’s gedeeld. Je kunt dus zeggen dat de campagne een vliegende start heeft gehad.

Het idee hoeft natuurlijk niet tot het VK beperkt te blijven. Ook bij ons zijn de eerste levensjaren van een kind zeer belangrijk. Het kan geen kwaad om daar nog eens op te wijzen.

Leestip

BESTEL HIER

Bron en beeld: princeandprincessofwales