eerste liefde Kate

Zien: déze Nederlandse man was de eerste liefde van prinses Kate

Kate en William zijn al jaren getrouwd, maar toch was de kroonprins niet haar eerste liefde. Op school zou de prinses namelijk verliefd zijn geweest op een Nederlandse jongen. 

Als tiener zat prinses Kate op de kostschool Marlborough College. Ze heeft van 1996 tot 2000 op deze deftige school gezeten. Niet alleen zij, maar ook haar broertje James en zusje Pippa hebben op deze kostschool gezeten. Kate ontmoette hier ook haar eerste liefde. 

Nederlandse jongen eerste liefde Kate

Prinses Catherine ontmoette haar eerste liefde, Willem Marx, op de kostschool. Willem heeft zowel een Brits als een Nederlands paspoort. Volgens vrienden van de twee hebben ze verkering gehad rond het jaar 2000, op het moment dat Kate achttien was. Lang duurde de liefde tussen de twee niet, op het moment dat Kate de kostschool verliet, was ook de liefde over. 

Lees ook: Dit is waarom Harry en Meghan geen derde kind willen

Woonachtig in Londen

Willem woont en werkt op dit moment in Londen. Hij werkt als journalist en politiek verslaggever voor CNBC. Willem heeft een Peruviaanse-Amerikaanse vrouw, realityster en presentatrice Johanna Botta. Samen hebben de twee een zoontje. 

Op de bruiloft aanwezig

Prinses Kate en Willem Marx hebben ook nadat hun verkering uitging contact gehouden. Hij is zelfs bij haar koninklijke bruiloft aanwezig geweest in 2011. Over de bruiloft wilde Willem niets loslaten aan journalisten, maar een vriendin van Kate wilde er wel graag wat over zeggen: “Willem betekent nog steeds heel veel voor Kate.” Of de twee nu nog steeds contact met elkaar hebben, dat is niet bekend. 

Lees ook: Isabella gaat toch naar zeer omstreden kostschool?

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

Lees ook: waarom Harry en Meghan geen derde kind willen

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP/INSTAGRAM

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl