South Africa Britain Royalty

Met deze mensen nam Meghan een selfie

Meghan is voor het eerst weer gespot in een selfie met vriendinnen.

De hertogin van Sussex  is nog niet officieel teruggekeerd naar Instagram, maar het account van Highbrow Hippie, beheerd door haarstyliste Kadi Lee en creatieve ondernemer Myka Harris, heeft het internet een zeldzame nieuwe selfie van de vrouw van prins Harry in haar vrije tijd gegeven. Na Harry’s plezierige tijd in Japan samen met zijn maat Nacho Figueras, bewijst Meghan nu dat ze ook zonder Harry prima haar tijd kan doorbrengen.

Muzes

‘Verlate verjaardagsvieringen met deze lieve muzes’, schrijven ze bij de foto in het Instagram-verhaal. Meghan verschijnt op de foto met haar armen om haar vrienden heen geslagen, gekleed in een zwarte tanktop en een gouden hangerketting.

Meghan Selfie Royaltynl
Beeld: Instagram: @highbrowhippie

Meghan vierde eerder deze maand haar 42e verjaardag, met naar verluidt het kijken van de Barbie-film met vrienden en een chique diner met haar man prins Harry.

Details

Het Amerikaanse magazine People wijdde die week een coververhaal aan Meghan, waarin een familielid details deelde over hoe haar huwelijk met prins Harry is. ‘Ze lijken heel gelukkig samen’, zegt de bron. ‘Harry lijkt dit leven met Meghan te omarmen en beseft dat het heel anders is dan wat hij eerder had, natuurlijk.’

‘Meghan lijkt het huishouden te runnen en de beslissingen te nemen, maar het is niet zo dat hij zich voor haar buigt’, vervolgde de bron. ‘Het is gewoon een dynamiek die voor hen werkt, en misschien een die hij nodig heeft na alles wat hij heeft meegemaakt.’

Rond die tijd meldde Page Six dat Meghan zich aan het voorbereiden was om een ​​nieuw Instagram-account te lanceren onder de naam @meghan, dat momenteel geen berichten heeft. Het account heeft nu meer dan 69k volgers.

Leestip

BESTEL HIER