Meghan (4)

Het raadsel van  Meghans Instagram-account

Er is iets merkwaardigs aan de hand met het Instagram-account van Meghan Markle. Waar duidt dit allemaal op?

Meghan Markle had al een veelbezocht blog voordat ze met prins Harry trouwde. The Tig was genoemd naar haar favoriete wijn en ging over onderwerpen waar influencers het wel vaker hebben. Zoals mode. En wijn. En uiteraard de blogger zelf.

Blog

Dat blog bestaat niet meer, ook al zijn er signalen dat ze hem ooit weer tot leven zou willen wekken. Maar Meghan heeft sindsdien veel grotere podia beklommen. Bij Netflix en bij Spotify. Ook al is dat niet helemaal gegaan zoals zij wilde.

Ze schreef een kinderboek, The Bench, dat vrijwel niets deed. Maakte met prins Harry een docuserie voor Netflix die goed bekeken werd, maar door vrijwel iedereen werd afgemaakt. Voor Spotify maakte ze een podcast die door het bedrijf inmiddels is geschrapt. Netflix wilde haar tekenfilmserie voor kinderen, Pearl, niet eens in productie nemen.

Merkwaardig

Nu zou ze zich weer laten zien op Instagram. Ze heeft daar sinds twee jaar een account, ‘Meghan’, waar nog nooit iets op is gepost. Toch krijgt ze er iedere week duizenden nieuwe volgers bij. Wat toch merkwaardig is.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

#Royaltynl